Miercuri , 8 Aprilie 2020

Atelier on-line la muzeu

Sălăjenii care vor să își umple timpul liber într-un mod cât mai plăcut sunt îndemnați să acceseze atelierul on-line cu tema Decorarea Ouălor de Paști pus la dispoziție pe pagina de facebook a Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău.

 

Pentru a face mai ușoară această perioadă Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău a pregătit un nou atelier online, în cadrul ,,Atelierelor de vineri” – cu tema Decorarea ouălor de Paște. În cadrul atelierului reprezentanții muzeului au adunat câteva idei simple și creative de vopsit și decorat ouăle, împreună cu copiii, asfel încât să facă din această idee din o activitate în familie, la care să participe toată lumea. De asemenea, cei interesați pot afla tot prin intermediul atelierului Legenda ouălor roșii și câteva povești adunate de către colegii etnografi în cercetarea de teren despre această tradiție dragă nouă tuturor. Abia aștept să văd creațiile voastre.

 

Sălăjenii care doresc pot trimite fotografii sau scurte filmulețe (maxim 1 minut) cu realizările lor la adresa de e-mail marcela.babanas@muzeuzalau.ro până joi 9 aprilie 2020. Creațiile trimise vor fi publicate într-o ,,expoziție” colectivă pe paginile de Facebook și Instagram ale muzeului.

 

 

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei