Vineri , 10 Februarie 2017

Asociaţia Scriitorilor din judeţul Sălaj numără noi membri. Cine sunt aceştia

 Asociaţia Scriitorilor din Sălaj numără noi membri. Viorel Mureşan, Artemiu Vanca, Silvia Bodea Sălăjan, Ileana Petrean-Păuşan, Ioan Pop, Simona Ardelean, Porumb-Ghiurco Cosmin-Gabriel sunt scriitorii care se numără, începând de acum, printre cei  33 de scriitori cu drepturi depline ai Asociaţiei.

În data de 9 februarie a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Scriitorilor din județul Sălaj, care a cuprins pe ordinea de zi şi primirea de noi membri în Asociaţie. În cadrul Consiliului Director al AS-SJ, întrunit în data de 8.02.20178, s-au analizat dosarele de înscriere ale următorilor solicitanţi: Viorel Mureşan, Artemiu Vanca, Silvia Bodea Sălăjan, Ileana Petrean-Păuşan, Ioan Pop, Simona Ardelean, Porumb-Ghiurco Cosmin-Gabriel. Întrunind criteriile Regulamentului de înscriere în AS-SJ, după dezbaterea din Adunarea Generală, s-a votat în unanimitate primirea acestora ca membri cu drepturi depline ai Asociaţiei, care numără acum 33 de membri”, se arată într-un comunicat remis de conducerea Asociaţiei.

În cadrul aceleiaşi şedinţe s-au stabilit obiectivele pentru anul 2017: realizarea de legitimaţii pentru membrii AS-SJ; dezvoltarea paginii de facebook a AS-SJ; realizarea unui site al AS-SJ, în funcţie de resursele financiare; realizarea unui pliant al AS-SJ; parteneriate cu Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, cu Cenaclul literar „Silvania”, Casa de Cultură a Sindicatelor și cu alte instituții ce vor să sprijine activitatea AS-SJ (întâlniri cu scriitori, lecturi publice etc.

De asemenea s-a stabilit ca obiectiv aplicarea proiectului cu Primăria Zalău și cu alte instituții – „Scriitorii și Zalăul”, precum şi realizarea parteneriatelor cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, cu unități de învățământ, cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în vederea întâlnirii scriitorilor din cadrul AS-SJ sau a invitaților acestora cu elevi din licee. Se mai urmăreşte în acest an demararea proiectului Antologiei/ Dicționarului scriitorilor din Sălaj.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei