Vineri , 27 Martie 2020

Asistență psihologică pentru sălăjenii aflați în carantină și în autoizolare

Specialiști din cadrul Colegiului Psihologilor din România – Filiala Teritorială Sălaj vor oferi asistență psihologică telefonică persoanelor aflate în carantină și izolare în contextul situației create de COVID 19.
„Le suntem recunoscători reprezentanților CPR pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă pentru mulți dintre sălăjeni. Ideea acestui suport de specialitate i-a aparținut inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj, Adrian Chichișan. Este o activitate extem de oportună și cu siguranță îi va ajuta pe cei aflați în carantină sau în izolare. De la debutul acestei crize, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a încercat să asigure cele mai bune condiții pentru persoanele afectate de COVID 19, iar demersul psihologilor vine ca o completare binevenită a eforturilor noastre”, a declarat Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.
Potrivit raportărilor de vineri, 27 martie, în județul Sălaj se află în carantină instituționalizată 135 de persoane, iar 1.567 sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei