Miercuri , 8 Aprilie 2020

Șase incendii într-o zi

 Pompierii sălăjeni au avut marți o zi de foc. Aceștia au fost solicitați să intervină pentru stingerea a șase incendii izbucnite în diferite zone ale județului.

 

Pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină la șase incendii.

 

 

Primul incendiu a fost anunțat în jurul prânzului, pompierii zălăuani fiind solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la terasa unui bloc situat pe strada Armoniei din municipiu. Cauza probabilă de incendiu a fost fumatul în locuri nepermise, o țigară nestinsă a fost aruncată la întâmplare. Au ars reziduri menajere și deșeuri casnice pe circa 10 mp. Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină, ieri în jurul orei 15.22, la un incendiu de vegetație uscată de pe un teren din localitate. Din nefericire, focul scăpat de sub control s-a extins la mai multe utilaje ale unui atelier de tâmplărie aflat în vecinătate. Într-un comunicat postat de repreyentanții ISU Sălaj se arată că tot în cursul zilei de marți, Secția de pompieri Șimleu Silvaniei și SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu extins de la vegetația uscată la anexa unei gospodării. din localitatea Ratin. A ars acoperișul anexei pe circa 100 mp, plante furajere circa 0,5 tone, 18 cauciucuri și materiale plastice , material lemnos.

 

După masă, Garda Nușfalău și SVSU Boghiș au intervenit la un incendiu de vegetație uscată pe un teren de la intrarea în localitate. Focul a mistuit 20 ari de teren și a afectat un stâlp de telecomunicații.

 

Seara, în jurul orei 18.45, Garda Ileanda și SVSU Gâlgău au intervenit la un incendiu de vegetație uscată care punea în pericol fondul forestier de lângă localitatea Chizeni. Din fericire incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să cuprindă pădurea. Ieri seara, Punctul de lucru Sânmihaiu Almașului a fost solicitat să intervină în sprijinul colegilor de la Garda Aghireșu, SVSU Cuzăplac la un incendiu de pădure între localitațile Tămașa și Petrindu.

 

 


 

 

 

 

 


 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei