Marţi , 8 Octombrie 2019

Arestat pentru tâlhărie

Un bărbat de 43 de ani din Șimleu Silvaniei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă la finele săptămânii trecute, când șimleuanul a atacat un tânăr și l-a lăsat fără telefonul mobil și portofel.
Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii după ce vineri, 5 octombrie, o femeie a sesizat Poliția despre faptul că în spatele blocului în care locuiește are loc o agresiune. Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale ajunși la fața locului au stabilit că un tânăr de 28 de ani, din județul Dolj, a fost lovit de către o persoană necunoscută cu pumnul în zona feței, după care l-a lăsat fără telefonul mobil și portofel.
Cel bănuit de comiterea faptei a fost identificată, în ziua următoare, în persoana unui bărbat de 43 de ani, din Șimleu Silvaniei. Din prejudiciul cauzat a fost recuperat telefonul mobil, portofelul și actele.
În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, agresorul a fost reținut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, pentru ca luni, instanța să dispună arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
18 Februarie 2020
Citeşte mai mult