Marţi , 22 August 2017

Apel pentru postul de inspector şcolar general adjunct la ISJ Sălaj

 Ministerul Educaţiei Naţionale organizează selecție pentru ocuparea mai multor funcții vacante din Inspectoratele Şcolare Judeţene din ţară. Printre acestea se numără si funcţia temporar vacantă de inspector şcolar general adjunct la ISJ Sălaj, funcţie lăsată vacantă de Irina Kovacs, numită consilier de stat în Ministerul Educaţiei.  

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul MEN, "Funcțiile pot fi ocupate de cadre didactice care, conform prevederilor art. 260 alin. (1) din Legea educației naționale nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare, îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: sunt titulare în învățământ, au absolvit cu diplomă de licență studii universitare, au gradul didactic I sau titlul științific de doctor, sunt membre ale corpului național de experți în management educațional", precizează MEN. Persoanele interesate pot să transmit la cabinetul ministrului Educației, până la data de 23 august, ora 14.00: Curriculum vitae din care să rezulte îndeplinirea condițiilor şi o scrisoare de intenție".

Contactat telefonic, Dari Toma, cel care a fost numit pe funcţia de inspector şcolar general adjunct în locul Irinei Kovacs, a declarat că nu îşi va depune documentaţia la Minister. “Eu am fost delegat pe post până la sfârşitul anului şcolar în curs, respectiv până la sfârşitul lunii august. După această dată voi vedea dacă se întoarce pe această funcţie Irina Kovacs, actualmente secretar de stat în Minister, sau se va primi o nouă numire pe post. Deocamdată nu pot să vă spun ce se va întâmpla”, a precizat pentru Sălăjeanul, Dari Toma.

Reamintim că noul inspector şcolar general adjunct a fost numit pe această funcţie la sfârşitul lunii iulie, el având atribuţii în domeniul managementului educaţional. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult