Vineri , 5 Mai 2017

Apel pentru fermieri

Preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj Nicolae Ţap informează fermierii că o parte dintre documentele solicitate de personalul APIA odată cu cererea unică de plată pot fi depuse şi după data 15 mai. La ora actuală, 15 mai este ultima zi în care pot fi depuse cererile pentru subvenţii.

Preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj Nicolae Ţap lansează un apel către toţi fermierii să nu lase pe ultimele zi depunerea cererilor pentru subvenţii. În plus, preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj transmite fermierilor că unele documente pot fi depuse de către fermierii şi după data de 15 mai. În plus, inginerul Nicolae Ţap recomandă fermierilor să se adresează Biroului Asociaţiei Ovis Sălaj dacă au neclarităţi cu privire la modul în care pot accesa subvenţiile.

Vă reamintim că în data de patru mai, ministrul agriculturii Petre Daea a informat fermierii că după 15 mai, APIA nu va mai primi nicio cerere unică, nici măcar în regim cu penalizări pentru întârziere. Tot joi, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală Phil Hogan a anunţat că statele membre pot opta să prelungească perioada de depunere cu o lună, respectiv până în 15 iunie.  În contextul anunţului lui Phil Hogan şi a solicitărilor formulate de unele asociaţii cu profil zootehnic din ţară,vineri, europarlamentarul Daniel Buda a transmis o solicitare ministrului agriculturii Petre Daea să dispună prelungirea termenului pentru depunerea cererilor unice din 15 mai până în 15 iunie.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

12 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
12 Decembrie 2018
Citeşte mai mult