Vineri , 7 Septembrie 2018

Ansambluri sălăjene, pe podium la Festivalul național de folclor din Mangalia

Ansamblurile „Meseșul Junior ” și „Bujorii Cehului” s-au întors cu premii de la  festivalul național de folclor  pentru copii și tineri interpreți al cântecului și dansului popular ,, Dobroge, vatră de folclor” , care în acest an a ajuns la cea de-a XII –a  ediție desfășurată în  Mangalia. Astfel că, la secțiunea „Coregrafie, Dans popular – Formație de dansatori”, Ansamblul Folcloric „Meseșul Junior” a obținut locul I, iar la secțiunea „Coregrafie Dans popular – Grup de dansatori”,  Ansamblul „Bujorii Cehului” a obținut, de asemenea, locul fruntaș.

 

Premii și mențiuni au obținut și alți participanți, după cum urmează:

La secțiunea „Solist vocal 15-19 ani”, trofeul festivalului a mers către Geanina Monica Sabou, iar locul I a fost obținut de Alexandra Antal.

La secțiunea „Solist vocal – 9 - 15 ani” au existat trei nominalizări: locul II  a fost obținut de Diana Hărăstășan, locul III de Alexandra Bărburaș, iar cea de-a doua mențiune e mers spre Patricia Martin.

 

Secțiunea „solist vocal  7-9 ani” a avut un reprezentant sălăjean în persoana Oanei Sabău care a obținut locul II.

De asemenea, o nouă nominalizare sălăjeană a fost notată la secțiunea „Solist instrumentist” unde  Cristian Pop a obținut mențiunea a II-a și, nu în ultimul rând, o primă mențiune a mers spre Flavia Sabău ce a reprezentat secțiunea „Solist instrumentist cu dizabilități”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop