Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 1 Martie , 2018

Angajări la spital. Sunt scoase la concurs 11 posturi de medici

de Cristina POP

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău îşi întregeşte echipa. În perioada următoare vor fi angajaţi la unitatea spitalicească nu mai puţin de 11 medici.

 

Potrivit unui anunţ postat de unitatea spitalicească, sunt scoase la concurs două posturi de medici în specialitatea cardiologie - Secția cardiologie, un post de medic în specialitatea ATI în cadrul Secției ATI, două posturi de medici în specialitatea radiologie și imagistică medicală în cadrul Laboratorului radiologie și imagistică medicală.

Data limită de înscriere la concurs este 9 martie 2018, iar probele vor avea loc în perioada 26.03 –25.05.2018. Informații suplimentare se pot obține la secretariatul unității.

Potrivit aceleiași surse, în viitorul apropiat vor fi scoase la concurs și următoarele posturi de medici:  un post de medic specialist urologie în compartimentul Urologie, un post de medic specialist pediatrie în Secția pediatrie, un post de medic specialist pediatrie în UPU – SMURD și trei posturi de medici specialiști medicină de urgență în UPU – SMURD.