Marţi , 24 Martie 2020

Angajări fără concurs la SJU

 Cel mai mare spital din județul Sălaj se pregătește pentru lupta împotriva coronavirusului. Astfel, dacă situația se agravează, iar pacienții cu COVID-19 vor ajunge să fie internați și tratați la Spitalul Județean de Urgența Zalău, reprezentanții unității medicale vor să se asigure că există suficient personal pentru a putea face față.

11 posturi de asistenți medicali, două de brancardieri, unul de registrator medical și un altul de infirmier sunt puse la bătaie în aceste zile de către Spitalul Județean de Urgență Zalău. Angajările se vor face pe durată determinată de șase luni, fără concurs, având în vedere starea de urgență și eforturile de limitare a răspândirii virusului COVID-19.
Interviul de selecție va avea loc miercuri, 25 martie, în Clubul Spitalului. La interviu pot participa toți candidații care și-au depus dosarele de concurs pentru posturile amintite. De asemenea, se pot prezenta și alți candidați, care în ziua selecției vor prezenta un dosar care va cuprinde mai multe documente, printre care o cerere de angajare și o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale.
Pentru persoanele care au lucrat în sistemul sanitar este obligatoriu să prezinte la interviu o recomandare de la ultimul loc de muncă.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

04 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
04 Aprilie 2020
Citeşte mai mult