Marţi , 4 Decembrie 2018

Alexey Lomakin a fost găsit mort

Clubul rus de fotbal Lokomotiv Moscova a anunţat decesul mijlocaşului de doar 18 ani Alexey Lomakin. Fotbalistul era dat dispărut de două zile, iar împrejurările morții sunt un adevărat mister, scrie presa din Rusia. Oficialii lui Lokomotiv nu au dezvăluit cauzele morţii tânărului fotbalist, care evolua la formaţia de tineret a grupării, menţionând că cercetările sunt în plină desfăşurare.

„Suntem şocaţi de această tragedie. Exprimăm sincere condoleanţe familiei şi prietenilor lui Alexey”, se arată într-o postare pe pagina de Twitter a clubului moscovit.

Mama lui Alexey Lomakin a precizat că fiul său a plecat la sediul clubului pentru o procedură medicală, după care a petrecut noaptea în Moscova, alături de un prieten pe nume Ivan. Acesta a precizat că au băut împreună, dar nu îşi aminteşte unde au fost. Telefonul mobil şi rucsacul lui Lomakin au fost găsite într-un taxi, unde acesta le uitase.

Mama lui Alexey a mai dezvăluit că acesta nu a mai putut fi contactat de vineri și a fost dat dispărut. Femeia a menţionat că Alexey folosea uneori o substanţă medicală numită tropicamidă, care îl făcea să aibă un comportament anormal.

Lokomotiv Moscova, campioana en titre, ocupă locul 5 în prima ligă din Rusia, cu 25 de puncte, la 9 puncte de liderul Zenit Sankt Petersburg. Alexey Lomakin nu bifase nicio apariție la prima echipă și avea în cont trei prezențe la echipa a doua a clubului, în acest sezon.

Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
23 Iulie 2019
Citeşte mai mult