Luni , 12 Martie 2018

Alexandra Antal, câştigătoarea marelui premiu al Festivalului „Rozmarin în colțul mesii”

 Alexandra Antal, solistă vocală colaboratoare a Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat Marele Premiu la cea de-a cincea ediție a Festivalului concurs de folclor „Rozmarin în colțul mesii”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare la Medieșu Aurit, concurs ce a avut loc în 11 martie.

 Antal Alexandra-Maria este născută în Zalău la data de 02 februarie 2001. Ea locuieşte în Recea Recea, comuna Vârșolț. Momentan, ea este elevă la Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău, în clasa a XI-a. A început să cânte de la vârsta de 6 ani, prima profesoară fiindu-i Cornelia Neaga. De doi ani este colaboratoare a Ansamblului Folcloric „Meseșul”, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. În decursul activității artistice a obținut numeroase premii, printre cele mai importante numărându-se : Trofeul Festivalului „Mândru cântec sălăjean”, Zalău, 2017; Premiul I la Festivalul „Emanuel Elenescu”, Piatra Neamț, 2017;  Premiul III la Festivalul „Mureș pe marginea ta”, Ocna Mureș, 2017; Premiul I la Concursul  „Viva la musica”, Zalău 2017; Premiul III la Festivalul „Rozmarin în colțu mesii”, Medieșu Aurit, Satu Mare, 2016; Premiul II la Festivalul „Art Talent”, Brașov 2016.

A fost selectată pentru etapa finală a emisiunii „O vedetă populară”,  emisiune realizată de Elize Stan și difuzată pe postul de televiziune TVR 1.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

12 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
12 Decembrie 2018
Citeşte mai mult