Vineri , 29 Noiembrie 2019

Alegeri în PSD Sălaj

Președintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, a declarat că în această perioadă au loc alegeri în organizațiile locale ale partidului, la finalul cărora va fi aleasă noua conducere a organizației județene. În ceea ce privește o nouă candidatură a sa pentru cea mai înaltă funcție din partid, Marc spune că nu a luat, deocamdată, o decizie.
 
“În 24 septembrie, mandatul actualei conduceri a expirat. Urmau alegeri, dar conducerea PSD a apreciat că fiind precampanie nu este o perioadă potrivită, așa că au fost amânate. Până la final de ianuarie 2020 vor fi alegeri în toate organizațiile, apoi va avea loc conferința județeană și se va alege viitoarea conducere. Voi merge la toate conferințele din județ și voi vedea ce așteptări au colegii, apoi voi lua o decizie cu privire la o eventuală candidatură”, a declarat Tiberiu Marc.
 
Întrebat dacă în partid există persoane interesate să îi ia locul, liderul social-democrat a declarat: “Este normal și natural ca cei mai tineri să preia conducerea organizațiilor locale și județene. De fapt, le-am și spus încă de la preluarea acestui ultim mandat că trebuie să se pregătească să conducă această orgizație la un moment dat. Unii au făcut-o la modul serios și determinant, alții stau la ușă și așteaptă să se elibereze un scaun, ca să se așeze pe el. Nu vreau să dau niciun nume, dar sunt oameni pregătiți care pot prelua organizația. Nu asta e problema. Și vă spun ca unul care am câștigat toate alegerile la care am participat. Nu poți câștiga decât dacă ai un proiect suficient de bine închegat, în așa fel încât să poți obține voturi. Contează în măsura în care e credibil ca proiect, ca mod de transmitere a politicilor pe care le propune și care sa fie ancorate în realități. Lumea s-a schimbat. Eu le-am spus colegilor mei de multă vreme: apare un nou electorat. Iată că acesta se manifestă. S-a manifestat serios la europarlamentare, s-a manifestat și la prezidențiale, și va fi un actor important către care trebuie să te duci cu mesaje potrivite, care să vină în întâmpinarea așteptărilor lor”.
 

Comentariile celorlalți

Costel pe 12.12.2019 la 18:42
Securist nenorocit! Ai distrus Salajul de 30 de ani. Este cu 100 de ani in urma Ardealului. Jeg uman! O taratura a societatii!
gheorghe pe 07.12.2019 la 22:37
fara Marc PSD Sj dispare de pe harta Salajului ,fara discutie . Palaria este prea mare pentru piticul de la ....primarie. Intelepciune domnilor !
Ashkenazi pe 03.12.2019 la 10:52
Marc este/a fost cum a fost,dar ce vine in urma lui in PSD Salaj ,este de speriat:Panie,Pernes,Fort,Fazecas etc. etc.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei