Joi , 20 Aprilie 2017

ALDE Sălaj merge pe mâna lui Tăriceanu

 La sfârşitul săptămânii are loc congresul ALDE prin care se alege conducerea la nivel naţional. Organizaţia sălăjeană merge pe mâna lui Tăriceanu.

Membri ALDE din toată ţara vor participa, vineri şi sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la congresul prin care se alege noua conducere. Practic, vineri este convocat un congres extraordinar prin care se stabileşte congresul ordinar de a doua zi, în care se aleg persoanele care vor conduce partidul. Din partea organizaţiei sălăjene vor participa 14 delegaţi, care vor vota pentru Călin Popescu Tăriceanu ca preşedinte al partidului. Potrivit prim-vicepreşedintelui ALDE Sălaj, Corin Penciuc, s-a stabilit în Biroul Permanent ca opţiunea sălăjenilor să fie pentru actualul preşedinte, Călin Popescu Tăriceanu.

Mutări interesante se prevăd şi la nivelul conducerii ALDE Sălaj. Preşedintele Mirel Taloş aşteaptă validarea sa ca vicepreşedinte al Institutului Cultural Român, astfel că va fi nevoit să demisioneze din poziţia de lider al organizaţiei sălăjene. Este de aşteptat ca funcţia de conducere să fie preluată de actualul prim-vicepreşedinte Corin Penciuc. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

24 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
24 Aprilie 2018
Citeşte mai mult