Joi , 8 August 2019

AEP recomandă votul electronic pentru diaspora

 Creşte numărul românilor care se înregistrează pe portalul www.votstrainatate.ro .

Autoritatea Electorală Permanentă informează că numărul celor care s-au înregistrat online pe portalul www.votstrainatate.ro este de 7.253 de alegători români, cu aproape 2.000 de alegători mai mulți decât luna trecută. 

Avantajele înregistrării pentru votul online sunt, printre altele, posibilitatea de a vota de acasă printr-o procedură simplă și sigură, evitarea aglomeraţiei de la secţiile de votare, evitarea costurilor deplasării la secţia de votare. 

Înregistrarea pe portalul www.votstrainatate.ro se poate face doar în nume propriu. Orice acțiune de utilizare a datelor de identitate în vederea înregistrării online în numele altei persoane este ilegală.

Autoritatea Electorală Permanentă recomandă cetățenilor cu drept de vot din străinătate să opteze pentru votul prin corespondență, a cărui procedură este simplă, sigură și eficientă și care reprezintă o modalitate modernă de vot anticipat la distanță.

Pentru a vă preînregistra și a vă asigura exercitarea dreptului de vot în cele mai bune condiții e suficient să accesaţi portalul www.votstrainatate.ro.

Întrebări și sesizări legate de procedura de preînregistrare și înscriere pot fi transmise  la adresa de e-mail contact@votstrainatate.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Noiembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
22 Noiembrie 2019
Citeşte mai mult