Vineri , 11 Octombrie 2019

Adunarea Generală a crescătorilor de ovine

Toţi membrii Asociaţiei Ovis Ardealul, cea mai mare asociaţie a crescătorilor de ovine din Sălaj, sunt aşteptaţi la finele acestei luni la Adunarea Generală a membrilor Cooperativei. În 28 octombrie, Consiliul de Administratie va prezenta raportul de activitate  de la infiintare si pana in prezent, se vor primi membri noi şi se va stabili cuantumul taxei de inscriere pentru noii veniţi. 


 Adunarea Generala Ordinară a membrilor Cooperativei Ovis Ardealul  va avea loc în 28 octombrie, de la ora 09,00, in Zalau, str. Gh. Doja, nr. 63.

Pe ordinea de zi se află, printre altele, prezentarea raportului Consiliului de Administratie asupra activitatii Cooperativei Agricole “OVIS ARDEALUL” de la infiintare pana in prezent, Stabilirea cuantumului taxei de inscriere in Cooperativa pentru membrii noi, Primirea de noi membri, precum şi alegerea Consiliului de administratie al Cooperativei Agricole “OVIS ARDEALUL” si a presedintelui Consiliului de Administratie si stabilirea remuneratiilor acestora.

De asemenea, vor fi discutate şi supuse aprobării proiecte noi privind activitatea cooperativei.

Tot în 28 octombrie, de la ora 10.00, va avea loc şi Adunarea Generală Extraordinară a membrilor Cooperativei, unde vor fi discutate subiecte precum deschiderea unui punct de lucru al Cooperativei Agricole “OVIS ARDEALUL” in localitatea Mesesenii de Jos, majorarea capitalului social in urma cooptarii de noi membri şi schimbarea sediului  Cooperativei Agricole “OVIS ARDEALUL” din Zalau, strada Corneliu Coposu, nr.81, pe strada Gheorghe Doja din municipiu,  nr. 63.

La Adunările generale pot participa, personal sau prin reprezentant in baza unei procuri speciale, toti membrii Cooperativei Agricole “OVIS ARDEALUL”. Documentele si materialele Adunarilor Generale vor fi puse la dispozitia membrilor la sediul cooperativei, pentru consultare.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
26 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult