Luni , 1 Ianuarie 2018

Adrian Szucs, bucătarul anului 2017

 Asociația Culturală Euro Est Alternativ  (ACEEA) România a decis că bucătarul anului 2017 este nimeni altul decât zălăuanul Adrian Szucs.

 

Asociația răsplătește astfel activitatea chef-ului din Zalău în cursul anului 2017 care a reușit să promoveze școala de bucătărie românească atât în țară, cât și în străinătate.

 

”Titlul de Bucătarul anului 2017 – secțiunea de Eveniment culinary tradițional se acordă domnului Adrian Szucs pentru întreaga sa activitate depusă în organizarea evenimentului Festivalul Național Tradiții și Obiceiuri Românești la Zalău  - Cânt și Joc pe Plai Străbun care s-a desfășurat în perioada 10-12 noiembrie 2017 în municipiul Zalău. Organizatori: Asociația Culturală Euro Est Alternativ    România, Chef Adrian Szucs și Primăria municipiului Zalău, cu sprijinul Master of Flames Culinary Division și a filialelor Cluj, București, Târgu Mureș, Arad. Tematica manifestării a fost: Promovarea și Menținerea Tradițiilor Culinare Românești”, se arată în decizia Asociației Culturale Euro Est Alternativ  (ACEEA) România.

 

Adrian Szucs a mai primit și o diplomă de merit pentru participarea la înființarea Institutului Național de Gastronomie, dar și pentru sprijinirea și promovarea gastronomiei din România.

Chef Adrian Szucs este membru al Asociației Culturale Euro Est Alternativ  (ACEEA) România din luna mai a anului 2017. În cursul anului trecut, a participat la o serie de competiții internaționale precum Festivalul Peștelui Durabil de la Mamaia și la festivaluri gastronomice din Macedonia și Italia, unde a obținut trei trofee și 17 medalii.

 Adrian Szucs este cel mai cunoscut chef sălăjean. Prima dată a ajuns în atenția opiniei cu un show culinar difuzat în anul 2010 pe cunoscutul canal de specialitate Paprika TV. Notorietatea sa a crescut odată cu participarea la una dintre cele mai urmărite emisiuni concurs dedicate bucătarilor, Chefi la cuțite. 

Comentariile celorlalți

Un alt comesean pe 05.01.2018 la 07:10
Bai comeseanule, tu iar ai baut prea mult...
Un comesean pe 03.01.2018 la 09:38
La pomul laudat sa nu mergi cu sacul.
Pacat ca la petrecerea dintre ani , la parterul localului pe care il pasoreste , NU a aplicat aceleasi sandarde de performanta ( ciorba de perisoare , transparenta aproape , fara gust servita rece , aperitiv cald mustind de grasime , fel principal cu un rulou care mirosea a maruntaie , fara un fruct , prajitura , aluna pe masa, chelneri care se plimba cu miinile la spate , fara a umple paharele participantilor , muzica live dupa miezul noptii ,,bubuita' , avand toate piesele cunoscute acelasi ritm , cantate nu frumos dar tare .
Sa aveti parte de un an bun si sa incercati sa nu mai repetati aceleasi greseli. Felicitari pentru domnul Adrian Szucs .

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

10 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei