Marţi , 14 Ianuarie 2020

Administrator de drum, sancţionat pentru nu a curățat un drum

O tânără de 30 de ani, comuna Bănişor, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191E, iar între localităţile Peceiu şi Crasna, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, evenimentul s-a produs marţi, 14 ianuarie, în jurul orei 6.
 
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tinerei și a pasagerului acestuia, un bărbat de 52 ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Faţă de administratorul drumului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 3.045 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.
Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.
Poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei