Duminică , 15 Octombrie 2017

Activitate în şcolile din judeţ despre proiectele europene

 Vineri a fost o zi dedicată proiectelor Erasmus Plus, cu multe activităţi la care au participat peste 300 de elevi de la şcolile din judeţ. 

Una dintre activităţi s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, acolo unde au fost accesate astfel de proiecte. La această activitate au luat parte elevi şi cadre didactice şi din alte şcoli din municipiul Zalău.

Despre proiectele Erasmus Plus, respectiv proiectele europene accesate de şcoli, a vorbit Natalia Pop, responsabil de derularea unor astfel de programe la nivel judeţean. „Această activitate este organizată în întreaga Europă. Info Days Erasmus Plus sărbătoreşte programul Erasmus Plus şi încearcă să ducă mai aproape acest program înspre elevii, tineretul şi cadrele didactice din diferite ţări europene, pentru a putea beneficia de oportunităţile pe care acest program le oferă”, a precizat Natalia Pop, responsabil proiecte europene.

Pe lângă Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, astfel de activităţi de diseminare a experienţei pe care şcolile o au în derularea proiectelor europene s-au desfăşurat şi la Liceul Tehnologic Nr. 1 Nuşfalău, Liceul tehnologic „Octavian Goga” Jibou şi Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Şimleu Silvaniei. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei