Luni , 15 Mai 2017

A mai rămas un singur candidat în cursa pentru șefia CAS Sălaj

După desfăşurarea probei scrise a concursului organizat de Casa Naţională de Sănătate pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinţi-directori generali ai Caselor Judeţene de Sănătate, a mai rămas un singur candidat în cursa pentru şefia CAS Sălaj.

Vineri seara, Casa Naţională de Sănătate a publicat rezultatele probei scrise a concursului organizat pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinţi-directori generali ai Caselor Judeţene de Sănătate. La nivelul judeţului Sălaj a fost admis unul din cei doi candidaţi, respectiv actualul director interimar doctor farmacist Olga Stana. Precizăm că Olga Stana a fost declarată admisă cu 80 de puncte, rezultatul obţinut situându-se printre primele zece rezultate înregistrate la nivel naţional. Contracandidatul său, Dumitru Crişan, a fost declarat respins, obţinând doar 29 de puncte, al doilea cel mai slab punctaj obţinut la nivel naţional. Precizăm că cel mai slab rezultat a fost de 27 de puncte, obţinut de candidata pentru conducerea Casei Judeţene de Sănătate Vaslui, Petronela Elaria Hagiu. La celălalt pol, lucrarea candidatei Carmen Eleonora Prodan, unicul concurent pentru conducerea CAS Maramureş, a fost evaluată ca fiind cea mai bună, obţinând 86 de puncte.

Contactată de reporterul Sălăjeanul, Olga Stana a declarat că acest concurs a fost foarte dificil, cuprinzând atât aspecte legislative, cât şi un subiect de sinteză. Rezultatele finale vor fi stabilite în urma unui interviu care va avea loc miercuri. În cadrul interviului va fi evaluat planul de management prezentat de concurenţi. Singurul candidat pentru conducerea Casei Judeţene de Sănătate Sălaj care va susţine această probă este Olga Stana.

Comentariile celorlalți

Livia pe 15.05.2017 la 17:05
Felicitări,, D na Olguta

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
22 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult