Luni , 2 Decembrie 2019

A încercat să împuște un polițist

Un zălăuan în vârstă de aproximativ 55 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept și braconaj. Bărbatul a fost reținut duminică, 1 decembrie, iar în cursul zilei de luni, 2 decembrie, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Procorii susțin că în cursul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie, oamenii legii au primit o sesizare cu privire la un posibil caz de braconaj într-o pădure din zona Mirșid. La fața locului s-au deplasat trei polițiști, care, observând un autoturism parcat la marginea pădurii, au hotărât să aștepte. După aproximativ două ore, și-au făcut apariția doi bărbați înarmați cu puști de vănătoare, care, imediat ce au fost somați să oprească au luat-o la goană.
Unul dintre fugari a fost prins de către polițiștii, iar celălalt, în persoana unui bărbat de circa 55 de ani din Zalău - a continuat să alerge, amenințându-l pe omul legii care îl urmărea că îl va împușca dacă nu îl lasă în pace. În momentul în care polițistul s-a apropiat la circa 15-20 de metri, zălăuanul a tras un foc de armă în direcția acestuia, fără a-l nimeri. Mai apoi, s-a făcut nevăzut.
Vânătorul a fost prins a doua zi și riscă să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii.
 
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei