Miercuri , 8 Aprilie 2020

A ajuns un nou transport cu echipamente medicale

Instituția Prefectului Sălaj anunță că în această dimineață în România a sosit un nou transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud. Echipamentele vor fi distribuite cu sprijinul inspecoratelor pentru situații de urgență din țară și vor fi alocate unităților saniare în funcție de nevoi.

 

 Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, în această dimineață, în țară Alte 100.000 de combinezoane de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.

 

Distribuirea echipamentelor de protecție va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situatii de urgență echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical și echipajelor operative.

 

Cele trei transporturi aeriane de echipamente medicale din Coreea de Sud (26 martie, 28 martie și 8 aprilie) s-au efectuat cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale.


 

 

 

Foto IGSU


 


Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei