Miercuri , 13 Martie 2019

60.000 de bilete de tratament pentru pensionari

Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre privind biletele de tratament balnear destinate pensionarilor. Astfel, în acest an vor putea merge în stațiuni la tratament aproximativ 60.000 de beneficiari, biletele urmând a fi acordate prin casele județene de pensii.

 

Numărul biletelor de tratament balnear ce se acordă gratuit categoriilor de persoane beneficiare de prevederile unor legi speciale şi legi cu caracter reparatoriu, precum şi categoriilor de persoane beneficiare ale sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale, se stabilește prin aplicarea unui procent de maxim 15% la numărul total de bilete de tratament.

Pentru asigurarea unui număr cât mai mare de beneficiari pentru biletele de tratament, Casa Națională de Pensii Publice va stabili un preț maxim/bilet. Se va ține cont, la încheierea contractelor, de gradul de solicitare al stațiunii și de categoria de confort ofertă. Biletele vor avea durata de 16 zile, iar tratamentul balnear va fi pentru cel mult 12 zile.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Septembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
16 Septembrie 2019
Citeşte mai mult