Joi , 14 Martie 2019

4.800 lei, salariul mediu net la Spitalul Judeţean

Fondul de salarii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău depăşeşte, într-un an, fondul de salarii din Consiliul judeţean şi toate primăriile din judeţ pentru aparatul propriu. Salariul mediu net în Spitalul Judeţean este de 4.800 de lei, adică aproape dublu comparativ cu salariul mediu net pe economie, la nivel de judeţ. Informaţiile au fost furnizate chiar de preşedintele Consiliul Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, în condiţiile în care instituţia este principalul finanţator al unităţii medicale.

„Fondul de salarii în Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pe lună, este echivalentul a două milioane de euro. Fondul de salarii în Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, pe an, este mai mare decât fondul de salarii din administraţia publică locală pentru aparatul propriu. Consiliul Judeţean Sălaj şi toate primăriile cu aparatul propriu au un fond de salarii mai mic decât Spitalul Judeţean într-un an de zile. Salariul mediu net în Spitalul Judeţean este de 4.800 de lei pe lună, aproape dublu decât salariul mediu net pe economie în Sălaj”, a declarat Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean.

Reprezentanţii personalului medical spun că se ajunge la aceste câştiguri datorită sporurilor la care au dreptul angajaţii din sistemul sanitar.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei