Miercuri , 5 Septembrie 2018

30 septembrie, ultimul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2018

Contribuabilii persoane fizice şi juridice care nu și-au plătit taxele și impozitele locale o mai pot face până la finalul acestei luni, mai exact până la data de 30 septembrie 2018, când este prevăzut ultimul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2018.


Contribuabilii care nu efectuează plata la termen a obligațiilor fiscale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula, conform prevederilor legale, majorări de întârziere în cuantum de unu la sută pe lună și fracțiune de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

 

Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, Primăria Municipiului Zalău recomandă atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să achite la termen impozitele și taxele datorate bugetului local al Municipiului Zalău.


Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și/sau prin intermediul cardului bancar la ghişeele din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, în numerar la ghișeele CEC BANK SA, prin virament bancar în conturile Municipiului Zalău afișate pe site-ul
www.zalausj.ro secțiunea Taxe și impozite locale, precum și electronic cu cardul prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro pentru persoane fizice.
Ca noutate, Primăria Municipiului Zalău a implementat, începând cu anul 2017, soluția informatică pentru plata cu cardul prin intermediul paginii web
www.zalausj.ro pentru persoanele juridice care doresc să utilizeze această metodă de plată, cu precizarea că pentru orice plată efectuată de către aceștia nu se percepe niciun comision agentului economic.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop