Miercuri , 3 Octombrie 2018

20 de ani de Babeş Bolyai în Zalău

Festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Geografie a avut o dublă semnificaţie. A venit cu  multe emoţii pentru bobocii din anul întâi, însă şi cu nostalgie pentru generaţiile care au învăţat de-a lungul timpului pe băncile acestei facultăţi. Foşti absolvenţi au luat parte la acest curs festiv, marcând împlinirea celor 20 de ani de activitate a Universităţii Babeş Bolyai în Zalău.

 

Universitatea Babeş Bolyai a îmbrăcat haine de sărbătoare. Această zi a fost dedicată celor 20 de ani de învăţământ superior în Zalău. Sărbătoarea a continuat cu un curs festiv dedicat actualei generaţii care intră pe porţile facultăţii şi care a fost încurajată de cadrele universitare în vederea continuării studiilor în municipiul Zalău.

 

„Astăzi(n.r. ieri) implinim 20 de ani de activitate. La început a fost sub denumirea de Colegiul Universitar Zalău. Au fost patru specializări de-a lungul timpului. Prima a fost topografie, cartografie şi cadastru funciar. De asemenea, tot în această instituţie, a funcţionat şi Facultatea de Fizică, cu specializarea fizică medicală iar ulterior a fost Facultatea de Psihologie si Ştiinţe ale Educaţiei. În ultima vreme, cu ponderea cea mai mare, este specializarea de Geografie a Turismului, specializare pe care aţi ales-o si dumneavoastră. Ne bucurăm ca sunteţi într-un număr atât de mare. Înseamnă că am reuşit de-a lungul timpului să facem o legătură între noi, cadrele didactice şi dumneavostră, studenţii, să realizăm o punte solidă de care suntem mândri”, a precizat prof. univ. dr.Călin-Cornel Pop, directorul Extensiei Zalău a Universităţii Babeş Bolyai.

 

Alături de studenţi şi profesori, la festivitatea de deschidere a noului an universitar au participat şi reprezentanţi din partea Universităţii Babeş Bolyai, care le-au vorbit studenţilor despre importanţa extensiilor din teritoriu, prin implicarea comunităţii locale.

 

 

Festivitatea s-a încheiat cu discursul susţinut de foşti studenţi ai extensiei Zalău, care s-au validat în acest domeniu de activitate. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop