Luni , 11 Septembrie 2017

15 tineri sălăjeni au fost admişi la Școlile de Jandarmi

 15 tineri din Sălaj vor urma cursurile instituţiilor de învăţământ postliceal în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române, după ce au fost declaraţi admişi la examenele desfăşurate în sesiunea  2017.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a recrutat 21 de candidaţi pentru susţinerea concursurilor de admitere, 19 dintre aceştia optând pentru susţinerea examenelor la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi doi pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.

În urma susţinerii probelor de concurs, 14 din cei 19 candidaţi care au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni au fost declaraţi admişi, iar din cei doi candidaţi înscrişi pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani a fost declarat admis un singur candidat.

Pentru sesiunea de admitere 2017, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs un număr de 345 de locuri pentru fiecare dintre cele două instituţii de învăţământ militar.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei