Joi , 13 Septembrie 2018

13 septembrie - Ziua Pompierilor din România

La împlinirea a 170 de ani de la Bătălia din Dealu Spirii - Ziua de 13 Septembrie este un reper major din istoria armei, prilej cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj va organiza o serie de activităţi.

Astfel, în data de 13 septembrie, în intervalul orar 09.00-15.00, pe Platoul Central din faţa Prefecturii judeţului Sălaj va fi deschis un punct de informare preventivă care va desfăşura o serie de activităţi recreative dedicate copiilor. În aceeaşi locaţie va fi expusă şi parte din tehnica de intervenţie.

Zilele porţilor deschise

Tot în această săptămână, pompierii şi-au deschis porţile. La sediul ISU SMURD Sălaj din Zalău, precum şi în secţiile din afara municipiului s-au desfăşurat „Zilele porţilor deschise” cu ocazia sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie - Ziua pompierilor din România. Primii vizitatori au fost elevii de la Şcoala Gimnazială Corneliu Coposu şi cei ai Liceului Ortodox Sfântul Nicolae Zalău. Copiii au fost încântaţi de autospecialele şi tehnica de intervenţie şi au putut încerca o parte din echipamente. De asemenea, secţia de pompieri Jibou a fost vizitată de elevi ai Liceului Tehnologic Surduc. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
23 Iulie 2019
Citeşte mai mult