Miercuri , 13 Septembrie 2017

13 septembrie- Ziua Pompierilor din România

 Anual, la 13 Septembrie, sărbătorim Ziua Pompierilor din România, considerată ca fiind unul din elementele cele mai reprezentative în materie de acţiune pe linia prevenirii şi stingerii incendiilor, zi în care populaţia este chemată spre a reflecta la măsurile şi acţiunile ce pompierii le întreprind pentru a înlătura producerea unor incendii şi alte evenimente negative şi pentru a ne proteja astfel viaţa şi bunurile.

Cu această ocazie, pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalăul vor avea loc, astăzi, o serie de activităţi. „Vă așteptăm miercuri, 13 septembrie 2017, în intervalul orar 09.00-15:00, pe platoul central din faţa Prefecturii Sălaj din municipiul Zalău, să sărbătoriți alături de noi Ziua Pompierilor din România.
Festivitatea de aniversare a zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România”, precizează pimpierii.

Programul va cuprinde puncte de informare preventivă, exerciţii şi jocuri de divertisment pentru copii, prezentarea tehnicii de intervenţie a I.S.U. De asemenea, la ora 13.00 va fi executat un amplu exerciţiu de intervenţie a pompierilor sălăjeni. Prezentarea tehnicii de intervenţie se va face şi în oraşele Jibou, Şimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei şi localităţile Hida, Ileanda şi Nusfalău, în intervalul orar 09-15.00, după cum urmează: în Jibou pe platoul central din spatele primăriei; în Şimleu Silvaniei în parcul central al oraşului; în Cehu Silvaniei în faţa sediului primăriei;  în Nuşfalău în parcarea din faţa primăriei localităţii; în Ileanda la Monumentul eroilor din localitate; în Hida în Piaţa Sfatului din localitate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei